İkinci El Raf Sistemleri

İkinci el raf sistemleri için rafmaksan sizlere profesyonel çözümler sunar. Market rafı, depo rafı ve diğer her tür alanda kullanılan raf sistemleri için alım satım kolaylığı sağlıyoruz. Firmamız bünyesinde ikinci el raf sistemleri için hizmet bulunduğu gibi sıfır suntalı ve suntasız raf sistemleri içinde sizlere çözümler sağlıyoruz. Raf endüstrisi oldukça geniş olup her sektör için farklı özeliklerde raflar ihtiyaç halindedir. Ekiplerimiz hangi tür raf sistemi olursa olsun sizlerden raflarınızı peşin değerine nakit olarak almaktadır.

İkinci El Raf Alımı

Bir çok farklı nedenle eski raflarınız kullanım dışı kalabilir. Yenilenme yada iş bitimi nedeni ile raflarınız artık işinize yaramıyorsanız Rafmaksan’a ulaşabilir ve ürünleriniz değer kabı yaşamadan değerinde satılmış olur. Az adetli yada toptan tüm ikinci el raf sistemlerinizi satın alıyoruz. İstanbul merkezli olan firmamız tüm ilçelerde ve çevre bölgelerde sizlere aynı gün içinde hizmet sunmaktadır. İkinci el raf sistemleri için metal raf, çelik raf, demir raf, plastik raf ve ahşap raf sistemlerinin tümünü satın almaktayız. İstanbul’da ikinci el raf sistemlerini satın alan firma sayısı belki çok olabilir ancak tamamen bu alanda profesyonel, kurumsal bir hizmet anlayışı olan firma bulanız zordur.

Rafmaksan ailesi olarak uzun yıllardır müşterilerimize bu alanda kusursuz bir hizmet sağlamaktayız. Satmak istediğiniz raflarınızın fotoğraflarını dilerseniz sitemizdeki WhastApp uygulaması ile bizlere gönderebilirsiniz.

İkinci El Raf Satışı

İkinci el raf alımı ile birlikte firmamızdan ihtiyacına uygun ikinci el yada sıfır raf sistemi hizmeti de alabilirsiniz. Kullanım yapmayı planladığını alana göre mutlaka bir çözüm bulunmaktadır. Ağır yük rafları, hafif yük rafları, arşiv ve yedek parça rafları, market raf sistemleri gibi bir çok modelde raf sistemi satışımız bulunmaktadır. Sitemiz içerisinde bir çok raf sistemi sergileniyor olsa da tüm ürünler için bizlere ulaşıp bilgi almanız daha doğru olacaktır.

İkinci el raf sistemleri için bütçenize uygun fiyatlar, kaliteli uzun ömürlü kullanıma uygun raf çeşitleri için mutlaka ekiplerimize ulaşınız. Satmak istediğiniz raflarınız için firmamız uzmanları talebiniz halinde ürünlerinizi yerinde görüp fiyatlandırma yapmaktadır.

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir