İkinci El Market Rafları Fiyatları

Market rafları teknik özellikler, ebatlar ve aksesuarlarına göre değişen fiyatlarla satılmaktadır. İkinci el market rafları fiyatları da yine mevcut ürünün durumuna göre görerek belirlenmektedir. Sıfır market rafları piyasa da Tek ünite raflar 700TL civarından başlamakta olup 5 ünite raflar 3000₺ fiyatlara kadar ulaşmaktadır. Market raflarında ortalama yükseklik ölçüsü 2metre genişlik ise ünite başına ortalama 47-50cm civarındadır. Firmamız Rafmaksan ikinci el raf sistemleri için tüm ürünlerini sizlerden değerine satın almakta ve ikinci el alım yapmak isteyen müşterilerimize de en uygun fiyatlarla sunmaktadır.

Market Rafları için Fiyat Teklifi İsteyin

Firmamız Market rafları için ikinci el ürünlerden talepleriniz doğrultusunda fiyat teklifi vermektedir. Raf almak istediğinizde bizlere istediğiniz tüm teknik özellikleri belirtmeniz halinde hemen aynı gün tarafınıza ikinci el market rafları fiyatları verilmektedir. Yine aynı şekilde satmak istediğiniz market rafları içinde bizlere ürün görsel ve fotolarını iletmeniz halinde alım yapabileceğimiz fiyat teklifini sizlere iletmekteyiz. Firmamı ayrıca İstanbul içinde ikinci el market rafları için ürünlerinizi yerinde görmek ve fiyat vermek için ücretsiz keşif desteği vermektedir. Bizleri dilediğiniz zaman arayabilir ve keşif isteyebilirsiniz.

Market Raflarında En İyi Fiyatlar

Rafmaksan ikinci el raf sistemleri konusunda kurumsal hizmet sunan ender firmalardan biridir. Küçük, orta ve kurumsal firmalar için tüm raf sistemleri modellerinde alım satım hizmetlerimiz bulunmaktadır. Ürünlerinizi alırken de en iyi fiyatları tarafınıza verirken ikinci el raf satışı yaparkende sizlere hem kaliteli ürün hemde uygun fiyatlar sunmaktayız. Sizleri yanıltmamak adına ve yanlış bilgi vermemek için site içinde ikinci el market rafları fiyatları bulundurmuyoruz. Doğru bilgi vermek için mutlaka uzman ekiplerimizle irtibata geçip taleplerinizi detaylı şekilde iletiniz. 2.El market rafları fiyatları için bütçenize en uygun çözümleri firmamızda bulacaksınız.

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir