Çıkma Raf

Depo çözümleri, lojistik ve bir çok alanda çıkma raf kullanımı bulunmaktadır. Firmamız Rafmaksan ikinci el raf, çıkma raf konusunda sizlere alım satım konusunda kurumsal hizmet vermektedir. Hangi alanda kullanılmış olursa olsun tüm çıkma raflarınızı firmamız adresinizde değerini nakit ödeyerek satın almaktadır. Kullanmadığınız rafları çürümeye terk etmeyin. Rafmaksan ekiplerine hemen ulaşın ve raflarınızı nakite çevirin. İkinci el raf alan yerler olarak sizlere İstanbul için en hızlı şekilde hizmeti firmamız sunacaktır.

İstanbul Çıkma Raf Alan Yerler

İstanbul sanayi anlamında ve sektör genişliği anlamında son derece geniştir. Bir çok sektörde farklı amaçlarla kullanılmakta olan raf sistemleri bulunur. Kimi zaman uzun vadeli projelerde kimi zaman ise kısa süreli projelerde raf sistemleri kullanılmaktadır. Firmamız raf sökü montaj hizmetleri, imalattan sıfır hafif yük raf sistemleri ve raf alım satım konusunda profesyonel hizmet sunar. İstanbul çıkma raf arayışlarınızda sizlere çözüm üretmekten mutluluk duyarız. İhtiyacınızı hemen telefon numaralarımızdan bizleri arayarak iletin en hızlı şekilde çözümleyelim.

Çıkma raflarda alım yaptığımız gibi ihtiyacınıza özel satış hizmetlerinide ekiplerimiz sağlamaktadır. İstediğiniz rafın tüm özelliklerini bizlere iletin hemen gerekli teklifimizi hazırlayıp tarafınıza gönderelim. İstanbul da anadolu yakası ve avrupa yakası tüm ilçelerde hizmetimiz bulunmaktadır.

Çıkma Raf Fiyatları

Satmayı düşündüğünüz çıkma raflar yada satın almayı düşündüğünüz çıkma raf için fiyatları sizlerle görüşme yaptıktan sonra ve talebinizi inceledikten sonra verebilmekteyiz. Satışını yapmak istediğiniz rafları incelemekte ve değerlerini tespit etmekteyiz. Satın almak istediğiniz raf sistemleri için de genel özellikler, ölçü ve ebatları bilmemiz yeterli olacaktır. İkinci el raf sistemleri, hafif yük raf sistemleri, ağır yük raf sistemleri, depo rafları, market rafları ve arşiv rafları dahil olmak üzere tüm çeşitlerde hizmetimiz bulunmaktadır.

 

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir